8 1/2 x 2 band voor elektrische scooterstep

€ 23,95

Beschikbaarheid: Op voorraad.

8 1/2 x 2 band voor elektrische step, scooterstep en buggy. Geschikt voor o.a. Xiaomi M365 en M365 Pro, tevens passend op de Essential 1s en Pro2 elektrische steps. ETRTO-maat 54-110. EAN: 6933882554421
scooterband goedkoop met gratis ventiel
Voordelen
  • Snelle levering binnen 48uur
  • Eenvoudig retourneren
  • Veilig betalen
  • Gratis ventiel bij elke band
  • Deskundige helpdesk
  • Achteraf betalen
  • Bezorging op zaterdag

Scooter banden kopen klantenservice

Productinformatie

8 1/2x2 band van CST voor elektrische step, scooter step en elektrische buggy. De aangegeven maat betreft de bandenmaat en niet de maat van de velg.
Als er op de huidige band ook '8 1/2x2' staat dan is deze band geschikt. Deze maat wordt ook wel met 54-110 aangegeven, dat is de zogeheten 'ETRTO-maat'

Deze CST 8,5 inch buitenband is specifiek op maat voor o.a. de Xiaomi M365 en Xiaomi M365 Pro. Daarnaast wordt deze maat ook gebruikt bij de Xiaomi Essential, 1S en Pro 2 elektrische steps. Deze 8 1/2 x2 band is gemaakt van duurzaam rubber materiaal wat goede rijeigenschappen verzorgt. De CST band kan schokken veel effectiever opvangen dan de meeste andere buitenbanden voor elektrische steppen. Dat kans deze band lek raakt door een schroef, sprijker of ander scherp voorwerp op de weg is zeer klein. Door het stevige rubberen materiaal is de band niet gemakkelijk te doorboren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een lekke band op je step. 
Door de rubbersamenstelling is deze elektrische step band uitermate geschikt voor asfalt en off-road gebruik. De band is erg flexibel en heeft een laag gewicht.


Let op! Deze band is alleen geschikt voor scooter steps, elektrische steps en minibikes, niet voor 'gewone scooters'

EAN: 6933882554421

Extra Informatie

Gehele bandenmaat Nee
Hoogte Nee
Breedte Nee
Velgmaat Nee
Snelheidsindex No
Draagvermogen No
winterband Nee
whitewall Nee

Beoordelingen & Reviews

Wees de eerste! Review dit product