Bandenreparatie spray Scooter (motip)

€ 7,98

Beschikbaarheid: Op voorraad.

 • Koop 2 voor € 7,50 per stuk en bespaar 7%
Top kwaliteit Bandenreparatieset van Motip, Tyre Repair, altijd handig. Zelf een lekke scooterband repareren en direct weer verder rijden met deze 'tubeless reparatieset speciaal voor scooterbanden, 75ML. Laagste prijs online voor deze bandenreparatie spray.
scooterband goedkoop met gratis ventiel
Voordelen
 • Snelle levering binnen 48uur
 • Eenvoudig retourneren
 • Veilig betalen
 • Gratis ventiel bij elke band
 • Deskundige helpdesk
 • Achteraf betalen
 • Bezorging op zaterdag

Scooter banden kopen klantenservice

Productinformatie

Reparatie voor scooterbanden, motorbanden en autobanden.
Deze Motip Spray op basis van rubber voor het uitvoeren van noodreparaties aan banden van alle fietsen, bromfietsen motoren en auto's.
MoTip Bike Care Tyre Repair is eenvoudig in gebruik en is te gebruiken zonder demontage van de band.

Spoor eerst de oorzaak van de lekage op en verwijder eventueel uitstekende delen als spijkers, schroeven en glas.
Laat de band geheel leeglopen. Schud de reparatiespray voor het gebruik. Sluit de spuitbus aan op het ventiel en houd de spuitbus op de kop.

Spuitbus geheel leegspuiten en ca 10 km rijden met een maximale snelheid van 40km per uur. Laat het drijfgas uit de band ontsnappen en breng de band op de juiste bandenspanning met normaal lucht. Laat de band zo snel mogelijk repareren en geef hierbij aan dat de band is gerepareerd met Tyre repair.

Handig voor onderweg en geschikt voor 1 band. (75ML)

Wat doet bandenreparatie spray?

Deze handige spray is echt een uitvinding! Inmiddels ook onmisbaar als je het onze klanten vraagt. Deze spray zorgt ervoor dat je een lekke band tijdelijk kan repareren zodat je weer verder kan rijden. De spray verzogt een noodreparatie en kan kleine lekkages in het loopvlak van scooterbanden (en andere TL banden) dichten. De band hoeft niet gedemonteerd te worden en daarom is de bandenreparatie spray erg handig om bij je te hebben in geval van een lekke band. Door het kleine formaat altijd makkelijk mee te nemen in de buddy van je scooter. Let wel; de reparatie aan de band is een noodoplossing en geen permantente oplossing.

De tijdelijke reparatie is gemakkelijk en snel uit te voeren waardoor je snel weer verder kan rijden.
A-kwaliteit van Motip, niet te vergelijken met goedkopere merken!

Tip: koop er gelijk 2 (met extra korting)

Beoordelingen & Reviews

5
2reviews
5 score
2
4 score
0
3 score
0
2 score
0
1 score
0
Schrijf je eigen review
Toon alle 2 reviews
Meest behulpzame reviews
 • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling behulpzaam

  handig spul

  Handig spul, zorg dat ik altijd een flesje bij me heb, ik rij nogal lange afstanden (32km enkele rijs) en dan is het wel makkelijk! Niet beginnen aan andere merken, heb al eens gehad dat er te weinig gas in zat en van een ander merk te weinig spul dan heb je er dus niets aan. Van Motip is de enige die echt doet wat het behoort te doen!!! Grip in bochten niet van toepassing voor de beoordeling.

  Door op

  Reactie
  Was deze beoordeling nuttig?
 • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling behulpzaam

  supergoed

  echt goed spul. heb wel eens goedkopere gehad maar lijkt net of daar bijna niets in zit. Deze doet wel wat het moet doen en ze zijn wel klein dus voor 1 lekage maar het voordeel is dat het ook makkelijk op te bergen is en het langer goed blijft. ik heb er gelijk 5 gekocht!!

  Door op

  Reactie
  Was deze beoordeling nuttig?
Toon alle 2 reviews