9.1

Goedkope scooterbanden - We betalen het verschil terug als u elders goedkoper vindt.

Voordelig je banden kopen via internet bij www.bandenvoorscooters.nl - Laagste prijs garantie
Bandenvoorscooters.nl wil je de beste prijzen bieden, om dit te garanderen betalen we het verschil terug als je lagere prijzen vindt bij concurrenten.

Snel de juiste scooterbanden vinden? gebruik de bandenzoeker

Hoe werkt de prijsgarantie?

Indien je banden online hebtgekocht op www.bandenvoorscooters.nl, en je vervolgens een lagere prijs vindt op een andere Nederlandse website voor hetzelfde product(zie product-voorwaarder hieronder), dan kun je de terugbetaling van het verschil aanvragen door een e-mail te sturen middels het contactformulier binnen 48 uur na uw aankoop op bandenvoorscooters.nl

In de e-mail graag het volgende vermelden:

- kopie van de factuur, of het bestelnummer
-De bedrijfsnaam + url (websiteadres) van de conccurent waar het zelfde product voor een lagere prijs te zien en te kopen is.

Wanneer de e-mail door ons ontvangen is, zullen we dit binnen 7 werkdagen verwerken en indien alles klopt het bedrag tevens binnen deze dagen terugbetalen. Indien deze termijn door redenen waarvoor bandenvoorscooters.nl niet verantwoordelijk is, kan bandenvoorscooters.nl niet door de klant vervolgd worden.

Op zoek naar een kortingscode? Klik hier voor een overzicht van de lopende kortingsacties en kortingscodes.

 

Voorwaarden van de prijsgarantie?

Aanvraag moet per e-mail verstuurd worden middels het contactformulier op onze webshop binnen 48 uur na aankoop van banden op bandenvoorscooters.nl.
De prijs van de band bij de concurrent is een openbare prijs inclusief BTW, buiten uizonderlijke of tijdelijke korting, buiten korting met cadeau cheque, korting code of elke promotionele actie. Leverinskosten worden niet meegenomen, tenzei dit in voordeel is van bandenvoorscooters.nl ten aanzien van de totaalprijs. De concurrerende aanbieding moet gepubliceerd zijn op een website geregistreerd in Nederland, toegankelijk voor iedereen en op het gehele Nederlandse territorium levert. Het product van de concurrent moet geheel indentiek zijn: het poduct moet nieuw zijn, van hetzelfde merk, dezelfde maten, kenmerken en profiel. Het jaar waarin de band is geproduceerd moet hetzelfde zijn of recenter. Het product moet voorradig zijn, en mag de leveringstermijn van bandenvoorscooters.nl (4 dagen) niet niet overschrijden. Het verschil van prijs moet gelijk of hoger zijn dan 3 euro per product, buiten de verzendkosten.
De klant moet bandenvoorscooters.nl de naam van het bedrijf en het internetadres van het product geven. Dit aanbod is beperkt tot 1 bestelling per persoon, met een maximaal-bestellingsbedrag van 200 euro.