Metzeler Feelfree Wintec Achterband - 130-60-13

€ 67,98

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De nieuwe Feelfree Wintec winterband voor scooters is een van de nieuwste oplossingen van Metzeler voor scooters met hoge prestaties, zodat ook in koude en natte periode de grip gewaarborgd blijft.
Metzeler heeft hiermee haar assortiment uitgebreid met een premium band wat een veiliger gevoel in koude en natte omstandigheden bied.

Bekijk alle banden met maat: 130-60-13

Bekijk alle maten van: Metzeler Feelfree Wintec

scooterband goedkoop met gratis ventiel
Voordelen
  • Snelle levering binnen 48uur
  • Eenvoudig retourneren
  • Veilig betalen
  • Gratis ventiel bij elke band
  • Deskundige helpdesk
  • Achteraf betalen
  • Bezorging op zaterdag

Scooter banden kopen klantenservice

Productinformatie

De nieuwe Feelfree Wintec winterband voor scooters is een van de nieuwste innovatieve oplossingen van Metzeler voor scooters met hoge prestaties(race). Premium band van Metzeler welke extra veiligheid en grip bied tijdens sneeuw, regen en koude omstandigheden. Metzeler Wintec is de nieuwe Duitse technologie op basis van profiel, samenstelling en structuur; speciaal geoptimaliseerd voor natte en koude omstandigheden. "Sipes technology" voor snel opwarmen en ongelofelijk goed wegcontact. Goede waterafvoer zorgt voor meer grip bij nat wegdek. Stabiliteit bij hoge snelheden staat gewaarborgd door de 0° staal gordel. Type : Scooterband 13 inch, Metzeler FeelFree Wintec 13-130/60 Tl 60p (Achterband) Maat : 130/60 LET OP! deze band is versterkt (reinforced) en is daarom alleen geschikt als achterband, er is ook een voorband verkrijgbaar.

Extra Informatie

Gehele bandenmaat 13 - 130/60
Hoogte 60
Breedte 130
Velgmaat 13 Inch
Snelheidsindex P
Draagvermogen 60
winterband Ja
whitewall Nee

Beoordelingen & Reviews

Wees de eerste! Review dit product