Bandentang voor fietsbanden (fietsbandenlichter)

€ 7,90

Beschikbaarheid: Op voorraad.

Fietsband van de velg halen? Een fluitje van een cent met deze speciale 'fietsbandenlichter'. Slim ontwerp, voorkomt verwondingen en maakt het verwijderen van oude banden erg gemakkelijk. Geschikt voor fietsbanden met een maximale breedte van 4,5 cm.
scooterband goedkoop met gratis ventiel
Voordelen
  • Snelle levering binnen 48uur
  • Eenvoudig retourneren
  • Veilig betalen
  • Gratis ventiel bij elke band
  • Deskundige helpdesk
  • Achteraf betalen
  • Bezorging op zaterdag

Scooter banden kopen klantenservice

Productinformatie

Fietsbandenlichter voor het demonteren van banden

Speciale 'bandentang' om het leven makkelijk te maken! Deze bandentang maakt het mogelijk om gemakkelijk je (oude) fietsband van de velg te verwijderen. Een stuk simpeler dan het werken met losse bandenlepels en de kans op verwondingen is ook een stuk kleiner, wel zo fijn!

Hoe werkt de bandenlichter voor fietsbanden?

1. Dit gereedschap voor het de-monteren van fietsbanden maakt het werken met de strakke hiel eenvoudig; Plaats de gleuven op de tegenoverliggende rand, plaats de haak onder de hardnekkige kraal en rol de kraal op de velg.
2. Met behulp van het hefboomprincipe is de bandenlichter handig in het gebruik met minimale inspanning. Het voorkomt verwondingen aan gewrichten of vingers tijdens gebruik. Antisliphandvat, antisliptextuurontwerp van het oppervlak. Goede grip, valt niet gemakkelijk uit handen.
3. Met de unieke ingebouwde handgreep is de bredere opening, vergeleken met andere soorten bandenharkgereedschap, geschikt voor een breder scala aan banden. Zo kunnen ook banden van mountainbikes verwijderd worden tot een maximale breedte van 4,5 cm.
4. Lichtgewicht, kan in de gereedschapskist of rugzak worden geplaatst, gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.
5. Deze fietsbandtang is gemaakt van hoogwaardige technische kunststoffen, die stabiel, stevig en duurzaam zijn. Vervormt niet gemakkelijk en een lange levensduur is gegarandeerd bij juist gebruik.

 

Beoordelingen & Reviews

Wees de eerste! Review dit product