Urban Travel CM547

1 Product(en)

  • CST Urban Travel CM547 130-70-10
    Urban Travel CM547 in de maat 130 70 10. Goede all-season band (zonder M+S codering) geschikt om het gehele jaar te gebruiken. Hoge duurzaamheid en goede afvoer van water.
    € 42,70

CST Urban Travel CM547 kopen?

Hier zit je goed! De Urban Travel CM547 van CST wordt over het algemeen beschouwd als een goede band en kent een gunstige prijs. Het zijn niet perse de goedkoopste banden, maar ook zeker niet de duurde.

CST (Cheng Shin Tire) staat bekend om zijn kwaliteitsbanden en wordt vaak gekozen vanwege de goede prestaties en duurzaamheid. De Urban Travel serie is specifiek ontworpen voor stadsgebruik, wat betekent dat de banden goed  presteren op verschillende soorten wegdek en in diverse weersomstandigheden die je in stedelijke omgevingen kunt tegenkomen. Als je op zoek bent naar een betrouwbare band voor je scooter of motorfiets voor dagelijkse ritten in de stad, zou de Urban Travel CM547 zeker een goede keuze kunnen zijn. Het profiel lijkt op de Michelin City Grip, deze is ook zeer populair. De CST is echter stukken goedkoper dan de Michelin banden.